Gecenlerde bir babanın paylaştığı fotoğrafı gordum. 2 yaşında bir erkek cocuğu cırılcıplak soyulmuş, annesi tarafından ağlayarak poz vermeye zorlanıyor yanında da ondan biraz buyuk giyinik bir kız cocuğu dehşet icinde ona bakıyor, babası da fotoğrafı cekiyor.
Biliyorum bu fotoğraflardan her yerde var. Her gun goruyoruz. Erkek cocuğu olduğu icin gurur duyan insanlar cocuklarının cinsel organlarını cekinmeden paylaşma hakkı goruyor kendilerinde. Bunun ne gibi sonucları doğuracağından habersiz...
Bu istismardır arkadaşlar. Cocuklarımız kendi kararlarını veremeyecek yaşta onlar adına cıplak fotoğraflarını paylaşmak istismardır. Onlara sorduk mu, onlar ister miydi bu fotoğrafların cekilmesini? Siz birey olarak soyunmakta ve ya giyinmekte ozgursunuz. Peki onlar?
Yine youtube'da bir kanal var. Baba kız cocuğunu havuzda, orda, burda ıslak ve mayo ile dakikalarca cekip koyuyor. Cocuk ıslak, cıplak ve cekerken kalcası, vajinası, memesi her yeri ortada. Resmen sapıklara pazarlıyor cocuğu. Bir konusu yok, bir amacı yok bomboş bir video. 3 milyon izlenmesi var en az. Sizce kim izliyor bu videoları?
Etrafınızda pedofili olabilir ve cocuğunuzun fotoğrafları ile cirkince, sapıkca fantaziler kurabilir. Hem de bu insanlar en yakınlarınız olabilir. En en yakınlarınız dahi olabilir. Ne kız ne erkek cocuğunuza buna yapmaya hakkınız yok. Hatta bu insanlar ilk fırsatta cocukları sıkıştırıp cirkin emellerine alet edebilir. Bana uzak, bana olmaz demeyin. Bu insanlar her yerde.
Peki ne yapabiliriz?
- Cocuklarınızın ozel fotoğraflarını şirin diye sosyal medyada paylaşmayın.
- Cocukları asla ama asla dudaklarından OP-ME-YİN! Bunu sevgi gosterisi olarak algılayan cocuk ve onun bu tavrını gozlemleyen pedofili tarafından istismar edilebilir ve opulebilir.
- Cocuklara cinsel bolgeleri kuku, cicek, bıdık, arka vs. diye oğretmeyin. Direk vajina, penis, meme, goğus. kalca kelimeleri ile oğretin. İstismara uğradığında cocuğun ağzından bu laflar cıkarsa sapık cocuğun bilincli olduğunu anlar ve ondan uzaklaşabilir.
- Toplu taşımada, kalabalık yerlerde 'otur amcanın, dedenin kucağına, op hadi, sarıl, al bak şeker veriyor ye onu' DE-ME-YİN! Yabancılarla tensel bağ kurmasına ASLA izin vermeyin.
- Eğer birine sarılmak, opmek istemiyorsa onu sevmiyorsa cocuğu zormalayın.
- Yaşı geldiğinde eğer fotoğrafını paylaşacaksanız ondan izin alın. 'Bu fotoğrafını koymak istiyorum izin verir misin?' diye sorun. Verdiği cevap 'HAYIR' ise saygı duyun paylaşmayın. Bir soz hakkı olduğunu, secim yapabilme, hayır diyebilme ozgurluğunun olduğunu oğrensin.
- Cocuğunuzu dinleyin ve ona inanın. Tacize uğradıysa bu onun sucu değil. SUCLAMAYIN! Sakin karşılayın ki size guvensin, anlatsın. Peşini bırakmayın! Cocuğunuzdan onemli bir şey yok dunyada! Millet bize nasıl, ne gozle bakar acizliğinden kurtulun.
-Başkasının cocuğunu severken ailelerinden izin alın. Kardeşinizin cocuğu olsa dahi izin alın. Ve cinsel bolgelere şakalardan ve dokunuşlardan uzak durun.
Siz de bildiklerinizi yazın. Kadın bilirse cocuklarına da oğretir!
İstemeden cocuklarımızı taciz mi ediyoruz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- İstemeden cocuklarımızı taciz mi ediyoruz?