Arkadaşlar merhaba , calışan bir anneyim 19 aylık bir kızım var. Kayinvalidem bakiyor. Başımdan gecen bir olay var ve bu konuda nasıl davranmali tepkim ne olmali yardım istiyorum. ?
Kızımla beraber uyumaya gidiyoruz akşamları odamiza dun gece ikimizde uyurken duştu. Bazali yataktan. Diyeceksiniz ki besigine yatir. Neden bilmiyorum ama benimle yatmak istiyor ve bende yorgun olduğum zaman ondan once siziyorum galiba. Daha once donmeye basladiginda bir kez başımiza geldi ama o zaman tek yatiyordu. Yakin zamanda da ikimizde uyanikken israrla babasinin yanina gitmeye calisirken duştu fakat buyuk bir sekilde degil poposunun ustune komik bi şekilde dustu babasinin yanina cizgi film izlemeye gitti. Eşim bu olaylardan sonra sanki cocugu surekli dusuruyorum muamelesi yapiyor. İkimizde calisiyoruz ama bana gram faydasi yok. İzin gunlerimiz bile farkli yani birbirimizi ve cocuğumuzu yanlizca aksam saatlerinde goruyoruz. Ve bana surekli sanki o da cok calisiyor ben oturuyorum muamelesi yapiyor. Bu yorgunluktan nasil kurtulabilirim ? Esime karsi tepkim nasil olmali ? Bebegime karsi ilgisiz mi kaliyorum ? Bu sorunlari nasil aşabilirim ? Yardımcı olur musunuz..
Bebeğimin Duşmesi ve eşim..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğimin Duşmesi ve eşim..