S.a arkadaşlar. Sizler gibi benimde hamileliğim ozellikle son ayları doğum hikayesi okumakla gecti. Şuan ogluşum uyuyor ve ben fırsat bu fırsat paylaşayım dedim 39+0 da doktor kontrolum vardi ve gittim ama hicbir doğum belirtisi yoktu. Hatta doktorum acele etmeye gerek yok, gerekirse 40 ı gecebilir 1 hafta dedi. Halk arasindada erkek bebwk gec dogar inanciyla Ben galiba doguramicam diye dusunurken 39+3 te sabah 7 gibi lavaboya kalktim ve pembe leke gordum nişan dedikleri bu olsa gerekti. Hemen sıcak duşa girdim ve esime beklemeye basladim gece gorevdeydi. Geldikten sonra guzel bi kahvalti yaptim cunku acliga hic gelemiyodum. Hafif hafif agrilarim vardi ama cok hafif. 11 gibi doktora gittik, randevumuz olmadigi icin 1 saat kadar bekledik. Sonra nst ye girdim ama sancım cikmadi. Doktor tam geri eve yolluyordu ki hafif agrilarimin olduğunu soyledim. Gel bi alttan muaynr edelim dedi ve 5 santim aciklik ben bi seviniyorum doğurcam diye tabi ilk olunca doktorum bugun oglen 3 4 gibi doguracagimi soyledi hemen yatısimi yaptik annemlere kayinvalidemlere haber ucurduk. Catala cikardilar suyumu patlattilar sonra tekrar sancı odasina aldilar suni sanci verdiler saat 1 gibi. Sancilar hafif hafif siddetleniyordu. Arada acikligimi kontrole geliyorlardi. Lavman yapildi ama dogumdada yaptim biseyler tam sancilarim cekilmez bir hal aldı doguma goturduler ama soylemiyolarda gotururken. Muayne etcez diyip yataktan kaldirdilar catala aldilar sancı gelince ıkın falan dediler baktim doktor ortada yok heralde daha var dedim doğuma. Meger doktor bebeği cikarmaya geliyormus sadece. İkinmak cok zordu yani herkez benim dogumumun cok kolay ilerledigini soyledi. Ama canından can cikiyor bikere. Doktora ıkinmak istemedigimi soyledim tamm ıkinma ozaman karnina bastircaz dedi iri bir ebe tum gucuyle bastirdi. Tamam tamam ıkinirim dedim bi yandan ıkiniyorum bi yandan cikmadimi diye bagiriyorum ve sonunda cikti saat oglen 15: 05 ve ben bitkin bi halde sanki soka girmis gibi bitti cok sukur bitti diye baya sayıkladim doktor dikislerimi atti. Bebegin 3 600 52 santim dogdu. Dogmadan once doktor klosunun 3 200 boyununda kısa 46 47 santim olacagini soylemisti esimin boyuda 1 87 . Esim ilk gordugunde Allahim bu nekadar cirkin bi bebek demis yani bazilari gibi ilk goruste aşk olmamis simdi bayıliyor tabi..oğlum 25 gunluk. Benim dogum hikayem budur ben severek okudugum ve baya bilgilendigim icin burda paylasmayi bi gorev bildim kendime..rabbjm hepimizin bebesini anali babali buyutsun insaAlah