Bu ikilem beni bitiriyor..yardım edin...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bu ikilem beni bitiriyor..yardım edin...
-
17-09-2022, 09:31:02Merhabalar. İki yaşında bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var. Sorunum kızımla ilgili. HÂl belirli bir şekilde konuşmuyor. İsmiyle cağırdığını da yada komut verdiğimde canı isterse yapıyor. Bunun haricinde hemen hemen yasitlarinin yaptıklarını bazen fazlasını yapabiliyor.bi kac tane sayacak olursam dişlerini fircalayabiliyor.kiyafetlerini giyip cıkarabiliyor. Biseye kızdığım da beni odadan cıkarıp kapıyı ustume kapatıyor yapacağını yapıyor sonra telefonu amacına uygun kullanıyor kalem kullanabiliyor parkta oyuncaklarla oynayabiliyor tek başına LEGO ve bebekleriyle oynuyor mutfak tezgahina cıkıyor Ali Baba şarkısında hangi hayvanı soylersem o sesi cıkarıyor karışık soruyorum surekli parmaklarını 5 e kadar sayıyı ve bunun gibi bir suru şey. Ama komutlarimi almıyor otizmden korkuyorum bu arada goz temasimiz cok iyi. Oğlum doğduğunda ilgilenmediğini icin coğu zaman TLF verdim ondan mı bilemiyorum bu arada şunu da soyleyeyim oğlum korundugum halde oldu.duzelir mi kızım lutfen akıl verin toplasan 10-15 kelime kullanabiliyor