Selam hanimlar, sorunum basliktan da anlasilabilecegi gibi kizimin aglamalari. Son zamanlarda 2 yas sendromundan olsa gerek iyice huy degistirdi. Kucucuk seylere bile yarim saat agliyor. Bazen suyu bile aglayarak istiyor. İcinden gelerek degil zorla agliyor resmen anlayabiliyorum. Dikkatini dagitmaya calisiyorum. Aglayarak konusursan seni anlayamam ki diyerek konusmaya calisiyorum ancak hicbirseyden anlamiyor.
Bazen sabrimin zorlandiginj hissediyorum. Zaten iyice hareketlendi butun gun pesinde kosmaktan cok yoruluyorum tehlikeli seyler yapiyor surekli ulasanadigi yerlere koskoca sandalyeyi surukleyerek goturup uzerine cikip ulasiyor, surekli masa, koltuk tepelerinde. Bu kadar hareketli oldugu icin haliyle bazen dusuyor cani aciyor ve abartmiyorum 1 saat boyunca agliyor, artik aglayasi da gelmiyor ama zorluyir kendini aglamak icin.
Aglayarak istedigi seyleri yapmiyorum (ben yapmiyorum ancsk babasi aglamasin diye hemen yapiyor, uyariyorum ancak boyke aglatirsam daha cok alisacagini dusunuyor bu konuda catisiyoruz) Bazen agladigini gormezden geliyorum bazen de dikkatini dagitmaya calisiyorum ama gercekten cok zor unutturuyorum.
Bu aglamalarin onune gecebilmek icin dogru mu davraniyorum yada baska yapabilecegim seyler var mi?