Davranış Bozuklukları otizm dikkat eksikliği sabiha paktuna keskin e giden varmı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları otizm dikkat eksikliği sabiha paktuna keskin e giden varmı
-
17-09-2022, 09:19:47iyi geceler. benim gibi, problemli cocuk annelerine tavsiyemdir. sabiha paktuna keskine goturun cocuklarınızı. benim oğluma once hafif otizm teşhisi kondu. 3 sene ozel eğitime goturduk. birsuru şeyler.dikkat eksikliği dediler, otizm değil dediler, yaygın gelişimsel bozukluk dediler, cok fazla anlatmayım. şu anda 12 yaşında 5 e gecti. yaşıtlarından biraz farklı ama cok kotu değil rabbime şukur. neyse enson bundan 5 ay once komşum farketmiş birşeyler bana acıldı. onun kızında dikkat eksikliği yuksek derecede varmş. uzun suredir ilac kullandığı halde fayda gorememiş. araştırırken bu dr. bulup ona goturuyorlar. istanbul dışında oturduğu halde. dr. 15 gunde 1 vurulan kok hucreden yapılan bir iğne veriyor. etkisini hemen goruyorlar. bende 5 ay once gotğurdum aynı dr.aynı ilactan bize de verdi. bizdeki ilerleme cok değil ama fark var. hic yoktan iyidir. başka hic bir tedavi yok. belki 4-5 yaşında goturseydim sonuc daha farklı olurdu. tedavi pahalı ama cocuklarımız icin feda olsun. sorunuz olura cevaplarım. allah cocuklarımıza şifa versin.