kotu haberler aldım dun,

Neredeyse 9 aylık oldu ve ek gıdaya gecişi bir turlu yapamadık. 6 aylıkken başladık, kapadı ağzını hicbir şeyi kavul etmedi, acele etmeyim dedim 7 aylık olana kadar cok zorlamadım. Sonra muhallebi falan yedi bir donem, sıcaklar cıkınca yine kesti kapadı ağzını bir şey vermek mumkun olmadı. Anne sutu hep.
Şimdi annemdeyim, ben odadan cıkıyorum o biraz yediriyor, tabi oğun olarak değil hala tadımlık aşamasındayız.

Ve doktor kontrolumuz vardı dun. Kendi doğum değerlerine gore 700 gr ve 1 cm geride. Bıngıldağı da erken kapanmaya başlamış dedi. Demiri cinkosu duşuk. Doktor demir, cinko ve multivitamin takviyesi verdi yuksek dozajda. İştahı da bu duşuk değerleri yukseltince acılacak, ona bağlı bu iştahsızlığı dedi.

Buyuk oğlum kilolu ve iştahı cok acık bir bebekti, şimdi yaşadığımız sorunlar bana cok yabancı o sebeple. Kendimi cok uzgun hissediyorum. Oğlum dunden bu yana gozume daha kucuk gorunuyor sanki

Doktor olumlu konuştu, verdiği takviyeler tum sorunu cozecekmiş gibi. Sizler deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Cocukları kıyaslamamak gerekir biliyorum da, boyle kucuk olan hep kucuk kalacakmış gibi geliyor, diğeri hep boyu yaşıtlarından uzun falan.
Oyle işte, dertliyim bugunlerde...