Arkadaşlar Sizce 2009-2010'nun En İyi Ve En Guclu Album Calışmalarını Kimler Yaptı?
Acıklayarak Belirtirseniz Guzel Olur

Ben Kendi Duşuncelerimi Belirtiyim

Vurgu - Fırlama Darbuka (Turkce Rap'in Kendisi Gibi En Buyuk İsimleriyle Calıştı Ve Alt Yapı,Beat,Mix,Performans Olsun Cok İyi Bir Şekilde Sergilediğine İnanıyorum)

Xir Gokdeniz - X (Calışmalarıyla 2010'nun En Cok Ses Cıkaran Rapcilerden. Coğu Dizi Ve Filmlerin Muziklerini Rapozof,Vurgu Ve Kendisi Uslenmiştir. Bu Calışmasında da Her Şarkısında Olduğu Gibi Sert Tavrıyla Cok Guclu Anlatmış Kendini)

Sancak - Yerin Altında (Turkce Rap'in Yeni Yuzlerinden Olmasına Rağmen Bu Albumuyle Farkla Herkesi Gectiğini Duşunuyorum. İleride Turkce Rap'in Gercek İsmi Olacağını Duşunuyorum)

Diyar Pala - Original (Avrupa'da Olduğu Gibi Turkiye'de Buyuk Ses Cıkaran Muhteşem Bir Ses Kalitesi Olan Bir Sanatcıdır. Albumu Cok Başarılı Bir Şekilde Sonladırmış)

Mozole Mirach v Sitem Depresif - Geri Cekil (Eskilerin Guclu Seslerinden Olan 2'li Bu Albumuyle Turkce Rap'e Yeni Bir Tarzla Selamlamış. Gercekten Bu Albumde Geri Cekilmek Gerek)

Sefir - Modern EvolutioN (Turkce Rap'in Yeni Yuzlerinden Olmasına Rahmen Gercekten Şarkılarıyla İnsanın İcini Hoş Ediyor.Yolu Acık Olsun)