Bebeğim bana cok bağımlı yardımcı olur musunuz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğim bana cok bağımlı yardımcı olur musunuz?
-
17-09-2022, 09:08:57Merhaba tecrubeli annelerden bir fikir oneri istiyorum. Oğlum 7 aylık ve bana cok bağlı. Oncelikle şunu soyleyim ilk aylarda kolik gibi cok gazlıydı ceşitli ilaclar kullandık gazdan dolayı uyku duzeni yoktu vs o donemi gectik gazı bitti cok şukur ama o zamandan kucakta durmayı alışkanlık haline getirdi. Şu an sorunum bana hicbir şey yaptırtmıyor. Ancak biri tutarken birşeyler yiyebiliyorum lavaboya gitmem bile mesele oluyor. Aynı odada duracağız surekli oda keyifli iken, keyifsiz olduğunda (uyanıkken coğunluk bu halde) aynı odayı gec direk kucağımda durmak istiyor. Bana cok bağımlı olduğu icin ev bile temizleyemiyorum bir yere bıraktığım an deli gibi ağlıyor. Gece uyku sorunu hala var, 4-5 saatlik uyku uyursam kendimi şanslı hissediyorum oda kesintisiz değil malum emzirdiğim icin. Bu arada bebeğim emzik almıyor almadı hicbir şekilde. Şimdi bu bağımlılık beni tuketti eşim temizlik yapmıyorum diye bana laf ediyor ama hicbir şey yapamıyorum ki. Bu arada calışmıyorum ucretsiz izne ayrıldım bebeğime 2 yaşına kadar bakacağım. Şimdi tecrubeli anneler ben ne yapabilirim bebeğimin bu bağımlılığını yavaş yavaş nasıl cozebilirim bana yardımcı olur musunuz teşekkur ederim.