14 aylık oglum var.. bugune kadar iyi kotu yiyordu birşeyleri.. en zoru sabah kahvaltısı onuda bir şekilde yaptırıyorduk oyunla caresiz kalınca tv vs.. ben calışıyorum ,hala anne sutu aluyor evde oldugum zamanlar sorun olmuyor yemediği zaman ,emziriyorum ama evde yok iken ac kalıyor. sutte icmiyor.
Kan degerlerine bakıldı normal.
En son bir hastalık gecirmişti zayıfladı biraz.. su an kilosunu tam bilmiyorum.
En son sabah 6 da emzirdm cok az 9 da işe geldim bugun erkenden kalktım onun icin gozleme omlet yaptm ( en cok sevdikleri).. hangisini severse yesin die
ikisinide yememiş tek lokma almamış =( daha eve gitmeme 3 saat var..
oglen eve gidiyorum uyumuş uyanmş oluyor emzriyiorum hemen 1 30 da geri işime geliyorum
normalde ben oglen gittikten 1 saat sonra corbasını ve yogurdunu yerdi meyvesini yerdi ben gelene kadar..
ama ne corba iciyor ne yogurt yiyor ne meyve.. ben gititkten sonrada agzına lokma koymuyor git gide zayıflıyor
ne yapacagımı bilmiyorum.. icim icimi yiyor şu anda cok uzuluyorum ac kalıyor diye sevdiği herşeyi yapıyorum ama agzını acmıyor akşamda hic birşey yemiyor sonrada halsiz kalıyor iyice
Tecrubeli anneler bana yardım edin =(
Ben gelmeye o kadar acıkms oluyor ki yavrum yarm sat bırakmıyor beni =( sutumde fazla yok
az yese razıyım.. ama hic yemiyor