Merhabalar. Umarım konuyu doğru yerde acmışımdır. 4aylık bebeğim var. Yuksek seslerden cok korkuyor. Mesela uyurken bi ses olsa hemen urkerek gozlerini acıyor kollarını acıyor falan.
Bugun bir yakınımızı ziyarete gittik. Kendisinin sesi cok kalındır erkek gibi. Ve bebekleri yuksek sesle sever ve heryerini sıkarak mıncıklayarak sever. Ben kapıdan girer girmez uyardım lutfen bebeğimi sıkma diye. Ama o dinlemedi , bebeğim kucağımda ve yuzu bana donuktu. O arkadan hızlıca bebeğimin kollarını sıkarak yuksek sesle bağırarak sevmeye kalktı. O an oğlum cok korktu neye uğradığını şaşırdı. Hemen ağlamaya başladı ama oyle boyle değil resmen cığlık cığlığa agladı biturlu kendine gelemedi yavrum, zor sakinleştirdim. Şimdi uyuyor herhangi bir seste titreyerek gozlerini acıyor. Uykusunda ağlıyor, hemen sallıyorum beşiği ama heralde hala atamadı ustunden o korkuyu. Gozleri de kan canağına donmuş bunnun sebebini anlayamadım. Ağladığında kızarmamıştı.
Cok korkuyorum acaba bişey olmuşmudur, travma falan. Cok vicdan azabı cekiyorum. Oğlumu bile bile oraya goturdum, keşke gitmeseydim diye diye yedim kendimi. Lutfen gorenler bu konuda bilgisi olanlar cevap yazsın.