Merhabalar normal dogum yapamama riskim oldugu icin sezeryan oldum.Aslinda sevindim de bi nevi uyucam uyanicam biticek sandim.
Fakat ameliyathane ortamı beni mahfetti.Genel anestezi oncesi hazırlığımda kurbanlık koyun gb titriyordum.Personel arasinda konusuyor rahatliklari beni sasirtiyodu.Sabir dedm korkma uyucam uyanicam biticek.Anestezi uzamanina bir soru sordum ya uyumazsam? Boyle biseyin mumkun olmadigini anlatti fakat beni spinal anesteziye ikna cabalarina basladilar ne kadar direndim anlatamam belki daha iyi olacakti belki kotu bilmiyorum sadece personelden hic hoslanmadim emri vaki tavirlari israrlari ile kaskati kesildim birakip cikmak istedim.Orada bunun pazarligini yapmak cok kotuydu.Cunku ben cok korkuyor ve uyuyup uyanmak istiyodum genel anestezi yaptiranlar az cok anlamistir beni.
Neyse dogumdan ciktigimda tam bi felaketle karsilastim.Sedyede yataga tasiniyordum artkk odadaydim ve imdaaaaat diye bi ciglik attim.
Hayatımda yasamadigim bi aci ve beklemedigim bi durumla sok olmustum birdaha asla duzelemeyecegim geciyodu aklimdan.
Herkes ac gozunu diyodu bi ara actim bulanikla karisik herkes agliyordu esim aglayarak cikti bak bebegin burda cok guzel deselerde canimin acisindan hic bisey gormuyordum goremiyordum sadece imdaaat diye takili kalmistim.Sezeryan in bu kadar kotu oldugunu bilmiyordum.Yanliz yapacaklari korkutmak cok istemiyorum benim ki biraz da agir gecmisti.Vucudumda katilik olmustu yani sert ve kaskatiyti iki gun kalkmayi birakin etlerim yumusamadi.Yani
Bu durum bende oldu ama ameliyat ameliyattir.
Dogum yapali 6 gun oldu ve dunyalar tatlisi bi oglum var.Herseye deger