Kızlar 1 oğlum var 23 gunluk. Ve şu kolik belirtisi olan gunde 3 saat haftadan3 gun ağlama olayını gercekleştiriyor kendisi. Cıldırmış gibi ağlıyor. Ne yaparsak yapalım asla susmuyor.
Dedim ki gaz mı acep? Ama cocuğum gunde belki 30 kez, evet saydım, popodan gaz cıkarıyor. Ağzından da her emmeden sonra cıkarttırıyoruz. Bi listem var ona gore besleniyorum. Gaz damlaları ise gaz olayını daha arttırdı ağlamalar arttı kullanmıyorum.
Dedim ki sutun mu yetmiyor heramora? Ama cocuğuma ağlama krizlerinin dışında sutum yetiyor, emerken yutuyor ve kontrol ediyorum sut geliyor. Sadece o aralıksız 3-5 saat uyumadığında sut bitiyor ve mama veriyoruz(bazen).
Dedim ki cocuğumun bi şeyi mi var? Doktoru surekli arıyorum. Heramora sabır ne olur sabret dedi bana artık bıktı benden.
En son tavan salıncağı kurduk kızlar ve cocuğum sallanırken cok sakinledi, rahatladı. Ama ben sallama olaylarına karşı bi insandım. Bebiş bu olaya alışacak ve uyku eğitiminde beni cok zorlayacak diye korkuyorum.
Oğlumun o ağlamaları beni mahvediyor icim parcalanıyor. Resmen coktum zayıfladım iyice. Bir de topuk kanını 3 kez verdik. Bir değer yuksek cıktı dediler. Sonuc hala belli olmadı. Ebeler uzulmememi, cok buyuk sorun olsaydı coktan ankaraya cağırılacağımı soylediler. Sonuş temiz gelecek bize inan dediler. Rahatlattılar ama kafam topuk kanında. Acaba oğlum hasta mı diye korkuyorum, acaba derdi var ondan mı ağlıyor diyorum.
bebişi bu halde olup da sonradan uyku eğitimi verebilen var mı? Uyku eğitimine ne zaman başlamalıyım? Bir de biz gibi tekrar topuk kanı veren ve sonucu temiz gelen var mı? İnşallah konu taşınmaz cunku bu bir dert bana gore
Bebek kolik cıktı rıza baba
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek kolik cıktı rıza baba