Bebek Beslenmesi Lohusalık depresyonu mu bu??????
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Lohusalık depresyonu mu bu??????
-
17-09-2022, 08:58:25arkadaşlar belki bu kızın kacıncı actığı topik diyiyp bana sinirleniyorsunuz ama napıyım lutfen anlayışla karşılayın 11 mayısta doğum yaptım bebeğimi bir hafta sonra dra goturdum aşırı kilo kaybı yuzuznden yattık meğerse emmiyomuş biz emdiğini sanmışız şimdi sağarak veriyorum ama kendimi hic iyi hissetmeiyorum surekli hasta ve halsiz gbiyim suratım surekli asıl gulmez oldum kayınvaliem yanımda torununu cok seviyor bazen onu oyle sevmesi bile beni deli ediyor benden daha cok seviyormuş gibi geliyor sanırım icten ice kıskanıyorum geceleri de ben gidinceye kadar yanıma alayı dedi kabul ettik hic uşenmeden kalkıp bakıyor beni emmediği icin sut sağıp bırakıyorum psikolojim hic iyi değil ben de pasiflora icip yatıyorum ama bence bu yaptığım doğru değil beslenme saatlerinde kalkıp kendim veriyorum sutunu bir kac gun sonra gidecek kayınvalidem ama ben cok ikilemdeyim bebeğimi mecbur yanıma almak zorunda olduğumu biliyorum ama bazen ağlayınca sinşr oluyorum en başta hastanede de gormek istememiştim ama sonra tekrar hastaneye yatınca icim parcalandı bu hislerim ne zaman duzene gircek ne zaman tam anlamıyla anne olduğumu kabul edicem bilmiyorum