Merhaba durumumu sizlere şu şekilde ozetleyeyim kızlar. 31+5 te doğum yaptım ve bir kızım oldu. 22 gun kuvozde kaldı 2 gun once de taburcu olduk. Bugun hastaneye aşı icin gittiğimizde enfeksiyon olduğunu soyleyip kuvoze geri aldılar. Hastaneden cıktığında 2 kilo 60 gramdı. Bugun 2 kilo 30 grama duşmuş. Kilo kaybını da farkettikleri icin gozetim altında tutmak istediler. Doktorumuz yatırdı ve belinden omurilik sıvısı alındı. Bunun sebebi enfeksiyonun geldiği yeri araştırmak. Menenjitten şuphelendiler cunku menenjit teşhisi ancak bu sıvı ile belli oluyormuş. Ama eve geldiğinden beri beslenmesi,idrar cıkışı gayet iyiydi sadece kakasını yapmadı ama gazı oluyordu. Ateşi de cıkmadı. Sadece hastanede yatarken ateşi bir kere 37,8 e cıktı gecti Ben şimdi sadece beslenme saatlerinde girip bebeğimi emziriyorum cıkıyorum. Sonucları belli olana kadar yatacak gibi gorunuyor ama ben cok korkuyorum kotu cıkmasından.
Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı? Bu sıvı alma tekniğinin ismi lomber ponksiyonmuş bu testten yaptıran var mı sonuclar nasıl cıktı?
Cocuk Hastalıkları lutfen yardım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları lutfen yardım