Arkadaşlar sonunda benim minik oğlum da erkek oldu...O kadar uğraştan sonra şkurler olsun atlattık....Erkek annelerine fikir olsun die ayrıntılarıyla anlatıyım..İlk olarak gittiğimiz dr sunneti kesinlikle genel anesteziyle yapılması gerektiğini soyledi..Anestezi icin 4 saat oncesinden ,iki saat sonrasında aclık olacaktı...Damar yolunu acmak icin 45 dk uğraştılar....Bebeğim perişan oldu....Kan tahlili anesteziye uygun cıkmadı...Bir hafta antibiyotik kullanıp tekrar giitik ...Bu sefer 45 dk uğraştılar ama damar yolunu bulamadılar bile..........Sonuc gene husran....Tahliller kotu( Meğersem virs kaynaklıymış hastalığı,boşuna antibiyotik icmiş...Butun bunlardan bunaldığım icin lokalle sunnet yaptırmaya karar verdim...1 yaşına kadar uygunmuş...Dr olabildiğince uykusuz getirin dedi...Sabah 5.30 da kalktı,uyutmadım...Saat 9 da hastanedeydik...Krem surduler..9.30 da operasyon icin odaya aldılar..Dr. iki tane iğne yaptı pipiden....Ama hic ağlamadı bile...Kucağıma verdi emzirmem icin..Kucağımda uyudu...Yatağa koyunca uyandı....Bacaklarını bi cırt yardımıyla masaya sabitlediler....Eline cep teli verdik..Babası,ben,annem,kız kardeşim onu oyaladık..Ve oğlum gık demedi))) Tam 24 dk sonra odadan cıktık...Evimize geldik..İlk cişini yaparken biraz ağladı,sonra herşey normale dondu....Benim oğlum hareketli die korkmayın....Rabbim sabrını veriyo....O duz duvara tırmanan cocuk oylece oyalandı...