Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı, kreş ve sonunda verdiğim karar :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı, kreş ve sonunda verdiğim karar :(
-
17-09-2022, 08:49:04merhabalar 2 yaşında bir kızım var ve ben bir yıldır calışıyorum. gecen yıl babaanne baktı ama bu yıl artık bakmayacağım dedi. neden dersenız sosyal aktivitelerinden ve gunlerinden gezmelerinden kaldığı icin. ufak sağlık problemleri var evet ama bu gezmesine engel olmuyorsa torunuyla ilgilenmesine neden engel oluyor anlamadım benim ailemse farklı şehirde. ozel bir okulda oğretmenlik yapıyorum ve bu yıl başladım kurumda yenıyım dolasıyıyla bır yıl calışıp ara vermek bırakıp seneye tekrar başlamak istemıyorum. kızıma bakıcı mı kreş mi derken kreşe yazdırdık eylulde başlayacak. yani 28-29 aylıkken. bakıcı fikri icime sinmedi cunku tum gun evde yabancı biriyle olacak ve ne yaptıklarını bilemicem. kreş evet guzel ama ben hep kendimi 3-3,5 yaşında gonderceğim diye hazırlamıştım o yuzden şu an verdiğim kararda cok endişeliyim. ya orda uyumazsa ya yemezse ya tum gun durmak istemezse cunku tam gun calışıyorum benim gibi olan anneler lutfen icimi rahatlatın iyimi yaptım kotumu bilemiyorum