merhaba arkadaşlar. 8 aylık bebeğim beşiğinde uyuyor, sorun şu ki ben onu cok ozluyorum ve yanımda uyutmak istiyorum. 4 aylık olduğundan beri calışıyorum zamanla alışırım diye bekliyordum ama psikolojimi fazlaca bozdu bu durum. babaannesi bakıyor ve aşırı derecede kıskanıyorum birbirlerini cok seviyorlar. orneğin ona kahkahalarla guluyor ben aynı hareketi yapınca gulmuyor. akşam eve geldikten sonra butun vaktimi ona ayırıyorum. uyutunca da kendime vakit ayırıyorum ama 2 yaşına kadar yanında yatırmanın anne ile olan ilişkisi icin daha iyi olduğu yazıyor. bu zaten beni butun gun gormuyor geceleri de birlikte yatsak en azından annesini bilir değil mi? siz ne duşunuyorsunuz cocuklarınızı nerede yatırdınız eşiniz sizinle mi uyudu 3 kişi sığıştınız mı.
bu hafta 2 gece yanımda yatırdım.park yatağında deli gibi donup duruyor ama buyuk yataktayken o kdr hareketlenmedi. acaba onun da hoşuna mı gitti anlamadım tesaduf de olabilir. bu arada sarılarak falan uyumadım rahatsız etmiyim diye, alışkın değil cunku uyanıp ağlıyor sonra sallamam gerekir bizim yatak da sallanmıyor haliyle. uzaktan kolunu tuttum sadece.
not: işimi bırakma gibi bi imkanım yok
bebek ile birlikte uyumak
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebek ile birlikte uyumak