Doğum sonrası eşlerle aranız??
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Doğum sonrası eşlerle aranız??
-
17-09-2022, 08:40:23arkadaşlar ben doğum yapalı sadece 2 ay oldu ve eşimle aramız inanılmaz derecede bozzuldu..bu duruma hic ama hic anlam veremiyorum..cinsellikten bahsetm,yorum beni yanlış anlamayın bana karşı davranışları son derece değişti..hamileliğimde uzerime titrerdi,ne istesem fazlasıyla yapardı hatta bi cok şeyi istemesemde yapardı..cok değişti..şimdi hic ama hic umursamıyo beni varmıyım yokmuyum bilmiyor..ailesine daha duşkun oldu ve benimle vakit gecirmek ona hic haz vermiyo..aa onlarla olunca bambaşka biri olup cıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım..kızımıza karşı cok ilgili ama ben yokmuşum gibi davranıyo..lohusalık psikolojisi demeyin o donemi gectik..sabırla bekledim gecer belki cinsellik yok diye aramızda boyle davranıyodur falan dedim..yok o da diilmiş..hatta inanırmısınz kırkım cıktıktan sonra bile ben istedim onunla cinsellik yaşamayı ondan gelmedi bu teklif..ozlememiş beni aylarca..aklıma binbir turlu şey geliyor ..acaba aldatıyor mu beni diye..daha once de bahsettim forumda ailmeni yanına gideyim diyorum ona da izin vermiyor..belki gitsem biraz uzaklaşsak iyi gelecek..ayrılmanın eşiğine geldim walla cok bunaldım..kızımı da alıp gidesim var...benim gibi olan var mı aranızda?yani eşiyle bu tur sorunlar yaşayan?