Mrb arkadaşlar 8 eylulde doğum yaptım.Doğumun o kadar cok zor gectiki..sunu sancı ve cok dikişli bir doğumum oldu.Ve bana oyle bir yanlış yaptıki ebeler,duyunca hayretler icinde kalacaksınız. 40 gun boyunca dikiş iplerim gecmemişti.Ve kırkım cıkınca doktora gittim,doktor hayretler icinde kaldı....Dikiş ipi eriyen ip değilmiş,o bolge icin kullanılmayan ip,misina kullanmışlar...Tabi ki doktor ipleri de aldı ebelerin isimlerini de aldı şikayet dilekcesinde bulunduk.Neyse işte bu tur sebeplerden dolayı bir ay oldu dikişlerim alınalı...son bir haftaya kadar ilişkiye girmedik denemedikte...ilk denene cok acılı ve ağrılı oldu,afedersiniz daha girmeden başladı acı,değdikce...resmen acıdan oldum,birşey de diyemedim o anda eşime,onun acısı iki gun surdu.....yine denemeye kalktık bu defa onceki gunden daha kotu oldu,ve yapamadık....Birde hemoroid olmuşum,ondan dolayı mı da aprı oluyor bilemiyorum...
Sizlerde benim gibi olan var mı?Korkuyorum hep mi boyle olacak diye,eşim yaklaşmasın diye dua eder oldum....gecer mi bu durum,doktorunuzun tavsiyesi ne oldu....Ve acı sanki dikişlerim de ,batıyormuş gibi hissediyorum...Ve baktığımda sanki şekli de değişmiş,dış dudaklarım kalındı şimdi incelmiş durumda....

bana yardımcı olabilir misiniz?