merhaba bayanlar
bebeğim 38. hafta 1950gr olarak doğdu, kucuk doğmasının sebebi kordondaki arterin birinin tıkanıklığı ve bununla birlikte yuksek seyreden tasiyon. bebeğim karnımda haftalarca beslenememiş. şimdi ise bebeğim doğalı neredeyse 2 ay oldu ama toplamda 1 kilo aldı. sarılık atlattık ben tecrubeli olmadığım icin sutu ne zaman vereceğimi bilemiyordum ilk haftalar 3 saatte bir veriyordum memeyi. bende bebeğe yetiyor ağlamıyor uyuyor diyordum ama sarılıktan dolayı uyuyormuş zaten cenesi zayıf olduğu icin cok iyi sutte cekemiyormuş benim ilk bebeğim ve kimse de birşey soylemedi. doktor ilk ay mama takviyesi vermedi ama artık mama takviyesine başlayalım bebeğin gelişmesi gerek dedi. bir kutu prematil kullandık. cok gaz problemimiz var. artık prematili kes, evolvia veya conformil kullan bakalım bebek beğenecek mi dedi . tecrubeli anneler bebeğim hem kucuk doğdu hem kilo almıyor. aynı durumla karşılaşan var mı? ne yapmalıyım? artık iki saatte bir sut veriyorum hatta gunde 3 kez sağıp veriyorum ne kadar ictiğinden emin olmak icin 3 kez de mama. 40-50 ancak iciyor daha fazla icmiyor ne mamayı ne sutu.. bebeğime nasıl kilo aldırabilirim hangi mama en iyi kilo aldırır?
Premature Bebekler bebeğim buyumuyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler bebeğim buyumuyor