kızlar selam,
Bebeğim 4. Ayına girdi. Cok icli bir cocuk. Yani bu iclilik mi onu da bilemiyorum tabi. Biz evde eşimle iki kişiyiz, sakin konuşuruz, ses yukselmez genel olarak. Ben de gun icinde ev tenha diye bebeğimle mutfaktaysak salondan ses olsun diye tv'nin sesini acarım, kendi dinlediğim şarkıları acarım, bebek muzikleri acarım, onun muzik kutusundan muzikleri acarım. Gelin gorun ki cocuk otobus gecse ağlar, babası hapşırsa kendine bağırdı sanar en ince sesiyle ağlar, kopek havlar kendine kızdılar sanıp ağlar. Kuaforde papağan var, hayvanın otuşu zoruna gitti dakikalarca ağladı. Biri gelip hafif heyecanlı sesle sen ne tatlı şeysin desin hemen ağlar. Gecen gun telefonun hoparlorunu actım babaannesiyle iki dakika bir şey konuşuyoruz -kadıncağız da sakin konuşur- gozumun icine bakarak goz doldurmalar, kafayı one eğip ağlamalar. Ama oyle bir ağlamak ki dudağını buze buze, icini ceke ceke. Telefona mesaj geliyor, biz bunla anında goz goze geliyoruz. Sen o sesi nasıl yaptın gibisinden bana bakıyor. Ben bu cocuğa ne yapayım? Ailemiz kalabalık, doğduğundan beri geleni gideni eksik olmaz. Biz de onu gittiğimiz yerlere gotururuz. Evde de ses yapmaya calışıyorum. Başka ne yapmalıyım? (Ayrıca evimiz de cok gurultulu, sitede dakika başı cocuk cığlığı, kapı sesi vs)
Bebeğimin korkaklığı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğimin korkaklığı