Herkese selam...
İlk bir konuya değineceğim. Bircok kişinin bu konudan haberi vardır zaten. Bundan 3 ay once Kadıkoy Acil tayfasından Selo ile aramda husumetler gecti. Bu husumetin benden kaynaklı kısmı, bir diss mevzusuna internet ortamında gereksiz aşırı tepki gosterip mevzuyu butun Kadıkoy’e mal etmem oldu. Gereksiz sinire gelip benden kimsenin beklemeyeceği sozler, kufurler ettim. Sonra ben bir b*k yedim ve ozellikle soyluyorum, ilk kotu sozu ben soyledim ve sonrasında olaylar buyudu. Bu benim hatamdır. Taraflı tarafsız herkes bilir ki hatalar insanlar icin vardır. Yanlış anlaşılmalar her zaman olan şeydir. Yaşadıkca oğreniyoruz. Şimdi bu hatalardan donerek başta Selo’dan, sonra kırdığım herkesten, Kadıkoy acil ailesinden ozur diliyorum. Cunku ben uc beş kişinin gazına gelip bi işe kalkıştım, o işten de pişman oldum. Onlara gelecekteki muzikal calışmalarında başarılar dilerim.
Takipciler icin ise ayrıca haberlerim var. Askerden geldiğim gunden beri album, mp3, klip istekleri art, tehdit, şantaj kıvamına erişti. 2011'de bu isteklerin hepsi giderilmiş olacak. Cok yakında yeni şeyler dinleteceğim. Haziran ayından once cıkacak bir klip projesi gelecek aylarda guzel bir parti duzenleme planım var. Yani bu sıralar harıl harıl calışıyor olacağım. Goruşmek uzere, takipte kalın.
Kaynak:Hiphoplife
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Karacalı'dan Acıklama ve Yeni Haberler