hanımlar merhaba oncelikle bu bir dert değil

ben şuan yaklasık 7 aylık hamıleyım ve 3,5 yasında bır oğlum var. Onu cok sevıyorum ben suan calıstığım icin krese gidiyor evde olduğum tum zamanları beraber geciriyoruz. kendisi de bıraz yaramaz ama cok akıllı kotu davranışları yoktur vurmak ısırmak vb şeyler.gecimli de bir cocuk.kreştede evdede bir problem hayatımızda yok cok şukur.Gelgelim benım konuma bız yakında doğum olacağı icin yavastan kardes geleceğini abi olacağını soyledik .abı oldum dıye baya bı sevındı hatta herkese dillendirdi.bu aralar ise soyleyin kardeşime gelmesin istemiyorum diyor.halbuki kardeşi ile ilgili gundeme gelecek hic bişey demiyoruz gun icinde .ama benım karnım buyudukce sanki panikliyor

gecen de kuculen kıyafetlerını sana yenısını alalım bunu da kardesıne verırız o gıyer dedım.hayır cope atalım o gıymesın dedı

yanı ufaktan kıskanclıklar gelıyor sinyalleri aldım ama bunu nasıl asıcaz pek fikrim yok,kardes gelince o kırılacak uzulecek diye icim icimi yiyor , psikolojisi bozulur diye de korkuyorum ,ne yapıcam şimdi hanımlar nasıl davranmam lazım ; ozellikle tecrubeli annelerin yorumlarına cok ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım.şimdiden teşekkurler.