Iyi geceler herkese. Direk konuya giriyorum. Kızım 1.5 yaşında bugun başka bir cocukla paylaşma sorunu oldu. Kızım paylaşmayı seven bir bebek ama sevdiği bir oyuncağı diğer cocuk vermeyince benden yardım istedi benim benim diye sorar gibi tekrar etti. Ağlamaklı oldu baya yardım istedi benden ama diğer cocuğun elinden zorla alıp vermek yerine ikna etmeye calıştım. Her ikisinide başka oyuncaklara yonlendirmeye calıştım ama cocuk inatla vermeyince sonra oynayalım onunla anneciğim o senin zaten demekten başka bişey gelmedi elimden. Ama kızımın benden yardım isterken o hali aşırı canımı sıktı. Hakkını savunmayı oğretecek olan benken ne yapacağımı bilemedim kaldım oyle. Basit gelecek sizlere belki ama inanılmaz icime oturdu. Cocuk uzun zaman sonra verdi oyuncagi ama bu seferde kizim istemedi ona tekrar vermeye calisti. Coğu zamanda oyuncaklarıyla başka bir cocuk oynuyorsa uzakdan seyrediyor sahiplenmiyor sende oyna diye teşvik eden olmazsa. Bu ilk oldu. Sizlere sorum bu durumda benim tutumum yada kızıma vermem gereken telkin ne olmalı? Tecrubelerinizi yada okuduğunuz duyduğunuz uzman yorumları vs.. paylaşırsanız cok sevinirim