Cocuk Hastalıkları Bebeğim cok hasta:((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Bebeğim cok hasta:((
-
17-09-2022, 06:23:35Merhaba arkadaşlar. Uc aylık bebeğim cok hasta. Doktor beyin ici yuksek tansiyonla doğmuş dedi. 2 aylık olana kadar farkedemedim. Doğduktan birkac saat sonra cenesi titremeye başladı. Hastanedeki doktor normal deyince bende pek dikkate almadım ama cenesinin surekli titriyor olması endişelendirmiyor değildi. Kime soylesem acıklayıcı cevap veremediler, meğer hastalığının ilk belirtisiymiş. 1,5 aylıkken bebeğimle ucağa bindim. İlk o gun cığlık atarak aglamaya başladı, gunler gecmesine rağmen, biturlu sakinleşmedi. Tam tersi dahada kotuye gitti, cenesi ile birlikte eli ayagıda titremeye başladı. Başı sağa sola sallanıordu surekli. Kusma iştahsızlık uykusuzluk vardı. Sinir kirizleri gecirmeye başladı. Kabus gibi gecen iki haftadan sonra doktora gittim, keşke daha once gitseydim, ne biliyim sakinleşir yeni şehre yeni eve alışamıyordur diye duşundum. Meğer ucağa binerken bebeğim basınctan etkilenmiş ve hastalığın guclenmesine zemin acmış. Şu ana kadar 3 doktara gittim, hepside kendi alanında uzman başarılı insanlar. Ama hicbirinin uyguladığı tedaviler etki gostermiyor. Son kapısını caldığım doktor sırayla 3 farklı tedavi uyguladı ama hic biri bebeğimi sakinleştirmedi. Napıcam bilmiyorum. Bebeğimin başının ağrısına dayanamayıp gece gunduz uyuyamadan ağlamasına yureğim dayanmıyor. İsyan ettim dun gece. Allahım boyle masum bir yavruya niye acı cektiriyor diye. Keşke butun acılar benim olsada oğlum gule oynaya uyusa... Moralim cok bozuk. Bebeklerde gorulen yuksek tansiyonla ilgili bilginiz varsa paylaşabişir misiniz???