10 yasindaki oğlum sigara icmis
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 10 yasindaki oğlum sigara icmis
-
17-09-2022, 06:17:26Ne yapacağımı sasirdim.oglum kucukluğunden beri hep zor bi cocuk oldu.kucukken afacan derdik yaramaz derdik ama buyudukce dertleride gercekten buyuyormus.henuz 10 yaşını bile doldurmadi.5.sinifa gidiyor.okula kucuk başladı.sorumluluk alamadı bir turlu.okuldaki bikac arkadaşından hoşlanmıyorum zaten.bugunde son damla oldu resmen.okuldan sonra dışarı cıkmak istedi.yagmur yağıyordu cıkamadı.bikac saat sonra arkadaşı geldi kapıya cağırdı dışarı.bende yağmur dindışı icin kapının onune cikabilirsin dedim yarim saat.yarim saat sonra geldi gercekten.biraz odasında oturdu.sonra yanına gelince farkettim sigara kokuyor.once inkar etti.sonra sikistirinca anlattı.4 arkadaş sigara icmişler bu ikinci defa olmuş.cocuklarin ailelerini aradım.biri dışında cok ilgili gibi konuşmadı aileler.ogretmene bildirdim.esimde sigara aldıkları markete gitti tartıştı.meger cocuklardan birinin tanıdığı bi abi varmış markette o veriyormuş.normalde yasak.ama ben cok sinirlendim.22 haftalık a hamileyim.ne yalan soyleyeyim dovdum oğlumu.suan hem pismanliktan hem hayalkirikligindan oluyorum.uzuntuden saatlerdir ağlıyorum.nasi koruyucam nasi dizginlicegimi bilmiyorum.benzer durum yaşayan varsa nasıl bi yol izlediler fikir verirlerse cok sevinirim.uzun oldu hakkinizi helal edin.