Arkadaşlar herkese Merhaba;
Tıbbi bi konu ama umarım bilen vardır. Dunden beri araştırıyorum.
Oncelikle bebeğim 1 yaşında . Yaklaşık 2 aydır hep hasta yani yakın zamanda domuz gribi gecirdi. Tam iyi oldu dedik yine hastalandı ama bu seferki domuz gribi değil. Kısır dongu gibi kuzum cok yıprandı. Bu arada surekli doktora gittik. devlet hastaneleri maalesef icler acısı ve sigorta yaptırdık. Maalesef kafama gore bir doktor bulamadım. Koru , Medicana , Medical park . Livde İlac bağımlısı olmayan doktor tavsiyesi verirseniz de ayrıca cok sevinirim.
Konuyu Dağıtmayım. En son goturduğumuz doktora 2 aydır hep hasta dediğimizde birsuru tahlil yaptı. D vitamini , B12 si Duşuk dedi . Ve kanda iGG Denilen şeyde 390 larda yani bağışıklık sistemiyle alakalıymış . Oda duşuk. Velhasıl antibiyotiğe başladık. D vitamini ve b12 sine takviye verdi. En son dun kontrole goturduk bize bu antibiyotikten hemen sonra bactrim denilen koruyucu antibiyotiğe başlamamı soyledi. Asıl kafamı karıştıran 3 ay 6 ay ve daha fazla kullanabilirz dedi . Kendisine de soyledim surekli nasıl icecek diye fakat ancak boyle toparlanacagını soyledi. Kafam gercekten karıştı tamam doktorun işine karışılmaz ama soz konusu bebeğim olunca dunden beri duşunuyorum. Ayrıca oğlum iri bi bebek fakat hep hasta olduğundan agzına bir tek lokma bile koymuyor. Emiyor sadece. Yani aranızda bole bişey kullan varmı. Yada onereceğiniz şeyler ? Nasıl toparlayacak bu cocuk
Kusura bakmayın uzun oldu ama şimdiden teşekkur ederim.

NOt: Pelumm diye bir damla da verdi onuda kullanıyorum.