Merhabalar guzel anneler size danismak istedigim bi konu var benim icin gercekten onemli.kizim martta tam 2 yasina giriyor.ve biz eşim ve ben bıde kizimiz tam 2 senedir salonda yatiyoruz cunku evde isitma sistemi klima.kizimiz icin ekim ortasi gelios salona nisan ortasina kadar biz koltukca 3 haftadirda kocamin mukemmel icadiyla yerde 2 yorgan bir battaniyeyle yatak yapios.nisan ortasinda sukurler olsun yatak odamiza yumusacik yatagima kavusuom tabi kisa sureligine cunku yasadigimiz yer asiri sicak oluo yazlari 40-45 dereceyi buluo bu seferde sogutma icin haziran ortasinda yine salona eylule kadar.kisacasi ben artik bel agrisindan birakin kizimi kucagima almayi yerimden kalkacak halim kalmio.ee bide butun gun ister istemez gun icinde hep ayakta kaliom kizim saolsun cok yaramaz poposunda kurtlar var yerinde duramio evi topla temizle yemek yap cocukla ugras ben cok yorgunum artik cok bitkin dustum.size sormak istedigim yatak odasinda yatsak kizim usur mu acaba hasta eder miyiz artik yerde koktukta yatamiyorum yemin ederim sagimdan soluma donerken canimin acisini kimseye anlatamiyirum.bana onerebileceginiz fikirler var mi lutfen esim bu konuda hic yardimci olmuyor cunku onun isine gelio yaz gunu gibi tisortle yatio oh tam onun arayipta bulamadigi sey.