Merhaba Arkadaşlar,

17 haftalık hamileyim, kısmetse ilk bebeğimiz olacak. Alışveriş icin biraz erken ama alınması gerekenleri şimdiden duşunup netleştirirsem, alırken kolay olur diye duşundum. Bir de bazen birşeyi cok beğeniyorum, sonra kullanan insanlar ile konuştuğumda cok gereksiz olduğunu fark ediyorum. O yuzden burada tecrubeli annelere danışmak istedim.

Benim merak ettiğim konu bebek yatağı.

Cok kucukken bizimle aynı odada olacağı icin ufak bir beşik duşundum. Uzun sure kullanılamayacağı icin uygun ve makul fiyatlı birşey alırım demiştim. Ama sonra Chicco nun anne yanı katlanabilir beşiklerini gordum (1000 liraya yakın). Acaba onlardan alsam, katlanabilir olduğu icin tatillerde kullanabilir miyim? 1 yaşına kadar olur da, 2-3 yaşlarında da kullananlar var mı aranızda? Park yataklar var ama onları hic sevemedim

Bir diğer konu da, odasını doğmadan once hazırlamak istiyorum. Normalde dolap+mobilya beşik alacaktım, beşik ebatları da buyuk olduğu icin 3-4 yaşına kadar kullanır diye duşunmuştum. Ama bir arkadaşım "ayaklanmaya başlayınca beşikte tırmanır, duşer" deyince aklımı celdi. Sonra internette araştırırken montessori yatakları gordum, cok hoşuma gitti. Ama dediğim gibi benim cok beğendiğim şeyler bazen kullananlar tarafından cok gereksiz, sacma bulunabiliyor montessori yatak kullanan varsa aranızda, yorumlarını paylaşabilir mi?