Arkadaşlar merhaba
Derdim bebeğimin yemek sorunu. 14 aylik bebeğim var ve yemekle ilgili problemi cozmek istiyorum. Sabah kahvaltı etmiyor cunku yumurta yemiyor sadece karışım kahvaltı yiyiyor. Yumurtayı sadece karışımın icinde yiyiyor ne yazık ki. Ve durum peynir icin de gecerli.
Oğle ve akşam yemeklerinde de genellikle corba ile geciyor. Makarna kofte ya da başka herhangi bir yemeği birkac lokma yiyiyor. Sonrasında ağzından cıkarıyor. Yazın şeftali erik kayısı bayilarak yerdi. Şimdi meyveyle de pek arası yok gibi. Mesela elma dilimleri verdim az once ısırıyor biraz ciğniyor tekrar ısırıyor biraz daha ciğniyor tekrar ısırıyor ağzını dolduruyor en sonunda da yutmuyor cıkarıyor. Bu durum eline verdiğim her besinde aynı. Ciğniyor bi kısmını yutup kalanını cıkarıyor sorun ağzını cok doldurmasinda mı bilmiyorum.
Bu arada ustte 5 altta 5 dişi var 3 tane de cıkan var. Neden boyle yaptığını anlayamıyorum. Bu surecte nasıl bir yol izlemeliyim? Mesela kahvaltı etmedi bir sonra ki ara oğune kadar beklemeli mi yoksa yediği şeyi verip doyurmalı mıyım? Kafam cok karışık.
Ayrıca bebeğim iri bu bebek de değil normal değerlerde boyu ve kilosu. Ac kalıp zayıflamasını da istemiyorum.
Bebek Beslenmesi Bebeğim ve yemek sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeğim ve yemek sorunu