Spinal sezaryen ile gecen kolay doğumumdan bahsetmek istiyorum cunku hamile kaldığımdan beri Doğumdan cok korkar yakınlarımdan da kotu Doğum hikayeleri duyar strese girerdim istedim ki tatlı hamileler artık guzel hikayeler de duyup rahatlasınlar
Ben yaklaşık bir ay once ozel bir hastahanede spinal sezaryen ile oğlumu dunyaya getirdim.Ameliyat esnası o kadar guzel gecti ki tabi belden aşağısı hissedilmiyor ama yapılan işlem o kadar kolay ki ağrısı gercekten damar yolu acılmasından daha hafif bir ağrı doktoruma sorduğumda tam da boyle soylemişti

İğneden sonra hafif tatlı bir urperti ve ayaklarda sıcaklık başlıyor daha sonra tam uyuştuğunuzdan emin olununca sonda takılıyor.benim de korkulu ruyamdı sonda ama hemşirenin ayağıma dokunduğunu hissettim sadece o kadar

Daha sonra doktorum geldi ve işleme başladı dakikalar icerisinde de yavruma kavuştum kokladım oyle ozel bir an ki hepinize nasip olsun inşaAllah

Sonrası sohbetle gecti işte bebeğimi giydirip eşime teslim ettiklerinde ben artıl ne zaman kavuşurum ona diye duşunmeye başlamıştım

Odama gectiğinde birkac saat hic ağrı hissetmedim yani o kotu ağrılar gecmişti benim uyuşukluğum gectiğinde sonrasında da Ağrı kesici iğneler yapılmıştı
Ertesi gun evimize gectik ve son ağrı kesici iğnemi oldum hastahaneden cıkmadan
Sonraki gun destek alarak kalkmaya ce desteksiz yurumeye başlamıştım 10 gun sonra ise sanki ameliyatlı değilsiniz gibi yuruyebiliyorsunız
Demem o ki kimseyi dinlemeyin korkulacak hicbirşey yok iciniz rahat olsun