Merhaba kızlar,
Bebeğim 5,5 aylık gecen hafta soğuk algınlığı gecirdi. Burnu tıkandı, oksuruk, hapşırık falan neyse ateş duşurucu, burun damlası falan kullandık atlattık diyemiyorum cunku ateş, huzursuzluk gecti ama oksuruk, burun akıntısı devam ediyordu ama kızım eski keyfine donmuştu. 3,4 gun once altını actığımda tesadufen kakasını yaptı ama su gibi resmen ciş yapar gibi o gun muz ve avokado yedirmiştim acaba ondan mı diye duşunup bekledim. Diğer bezleri de sıvıydı ama kozum emdiği icin her zaman gunde cok fazla kaka yapar ve sulu yapar. Sonra iki gun boyunca da altını actığında icinde siyahlıklar olan kaka yaptı resmini ekledim kan değil ama siyah siyah şimdi de dun akşamdan beri hafif ateşi var 38 kakası acık sarı ve bana gore hep olduğu gibi ama emme reddi de başladı. Doktora goturun diyeceksiniz ama 1 aylığına Almanya ’ya misafir geldim, geldiğimden beri 2 kez doktora gittik zaten prosedurler cok yani dişten dolayı mı acaba diye de emin olamıyorum dun akşam da hic uyumadı gece emmeye kalktığında da iki kez cekti geri yattı ama yatamıyor ıkınıyor gibi emerkende surekli sağ bacağını tekme atar gibi yapıyor offf bilemedim