Merhabalar herkese.. cocuğumun tabletinde bir kac oyun vardı turkiye ’de ki turk cocukları ile oynayabileceği bir oyun.. bir kac gundur cocuğum tabletini elinden duşurmez oldu. Kuzenleri ve arkadaşları beni uyardı bazı oyunlarda tehlikeli veya değişik konularla ilgileniyor diye. Bu haberi alınca cocuğumun tabletini inceledim ve bazı sitelerde cinsel konuların yazıldığı şeyleri okuyordu, veya google da bazı aramalarda bulunmuş. Herhangi biri ile konuşmamış ama bu oyunda bir adam kendini kız cocuğu gibi tanıtmış ama aslında adamın 30 yaşında olduğunu oğrendim. Boyle sapıkların cezasız kalmaması lazım diyerekten onu şikayet ettim. Ama cocuğumun boyle aramalarda bulunması beni telaşlandırıyor. Cocuğuma herhangi bir baskıda bulunmadım, vurmadım, bağırmadım, bunun cozum olmadığını bildiğim icin ama onu uyardım ve sakince konuştum anlattım ona yaptıklarının yanlış olduğunu. Ama ergenlik donemine girdiği icin benim bunu onun iyiliği icin yaptığımı anlamıyor gormuyor. Tabletini koruma altına aldım bazı oyunları sildirdim, artık internette her siteye giremez kontrol ediyorum herşeyi. Cocuğu olanlara sesleniyorum ben gec farkına vardım ama cocuğunuz tablet telefon veya bilgisayarda oynuyorsa lutfen dikkat edin cok fazla sapık var cocuklarımıza zarar verebilecek olan insanlar var, ruh hastaları. Cocuğumun oynadığı oyunun ismi kıyamet kombat arena, cocuğunuz bu oyunu oynuyorsa lutfen cok cok dikkay edin. Bu konuda bana onerebileceğiniz birşey varsa lutfen sakınmayın sizinde goruşlerinize ihtiyacım var, siz olsanız ne yapardınız.. teşekkurler okuduğunuz icin, iyi akşamlar