Herkese Merhaba,
hamileyken buradaki hikayeleri cok okurdum. Hamile değilken de okurdum bir gun yazacağım aklımın ucundan bile gecmezdi
11.08.2017 de 33+4 haftalıkken sezaryen doğum yaptım.
Haziran ayındaki kontrolumde suyumun azaldığını bol su icmem gerektiğini soylemişti doktorum.
Daha sonraki kontrolumde suyun git gide azaldığını bir hafta sonra tekrar gel bakalım demişti.
Bu arada su kaybını hicbir şekilde farkedemedim.
31 temmuzdaki kontrolumde artık suyumun gitgide azalmış olduğunu bu şekilde calışmana izin veremem dedi ve 32. haftamda izne ayrıldım.1 hafta sonra artık suyun cok cok azaldığını ve sezaryen doğum ile bu gebeliği sonlandırması gerektiğini soylemişti. Bu arada icime doğar gibi herşeyimi cok cok onceden hazırlamıştım. İyiki de hazırlamışım )
11 ağustos sabahı erkenden hastaneye gittik işlemleri hallettik odamıza gectik ameliyat onlugunu giydirdiler. biraz korkuyordum anlamsızca başıma ne geleceğini bilmeden. 11 gibi beni ameliyata aldılar. belden uyuşturma yaparak uyuşmamı sağladılar. Daha sonra ameliyat başladı biraz heyecana bağlı tansiyonumda yukselme oldu.
bi an bilinc kaybı yaşadım bazı anları hatırlayamıyorum narkozun etkisi olsa gerek.
bebeğimi gordum o an cok başka bi andı rabbim isteyen herkese nasip etsin.
ameliyattan 12 ye doğru cıktım bebeğim 11 .27 de doğdu. aksama doğru sızı seklinde dikişlerimi hissettim ondan oncesinde bir baygınlık halsizlik vardı kimseye cevap verecek halim yoktu.
akşam yurudum ilk 10 gun yataktan kalkmakta zorlandım ama yurudum hep. ve hicte anlatıldığı kadar zorlanmadım . ameliyat sonucta.
herkese hayırlı doğumlar