Cocuk Hastalıkları Arkadaşlar 20 aylık oğlum diş eti iltabi oldu ?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Arkadaşlar 20 aylık oğlum diş eti iltabi oldu ?
-
17-09-2022, 05:48:33Arkadaşlar 20 aylık oğlum diş eti iltabi oldu tahlillerde crp yuksek enfeksiyon yuksek gorunuyor dr umuz oral amoklovin antibiyotik başladı sabah akşam veriyordum . Ateşi oldukca carpol ve dolven veriyorum ... Asıl ateş şikayeti ile gittiğimiz hastanede dediğim gibi antibiyotik başladılar ve ateslendikce de carpol dolven onerdiler ... Bir sonraki gun diş etleri de şişme fark ettim ağzına bazen soktuğu şeyler dış etini acıtmis olabilir diye duşundum daha sonraki gun ust damak takı dış dipleri komple şişmiş ve alt cenesindeki dişler de hafif kabarmış ti Dr  tekrar gittik oral antibiyotiği kesti tahlilde enfeksiyon artmış gorunuyordu . Bacağından novasef antibiyotik yapılıyor şimdi dr umuz 3 kutu antibiyotik yazdı 2 adet kaldı bu sureye kadar yani bacaktan antibiyotik iğneye kadar 4 gun sabah akşam antibiyotigi oral kullandık halen diş etleri de bir gerileme yok. aynı zamanda mikostatin adında bir damla kullanıyoruz ağzı icin gunde 4 defa sabah oğlen akşam yatken onerdi Dr. Daha once cocuğunda bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mı ?