O kadar uzuluyorum ki şu kaka yapmamasına gunlerce sıkıyor kaka geliyor yapmamak icin sıkıyor ve bağırsakları dolana kadar yapmıyor psikoloğa dahi goturdum popo ucuna bakıldı hic bir sıkıntı catlak tahriş bişey YOK yapmıyor yapmıyor bıktım yemin ederim kilotları hep kaka lekesi lavman yapıyorum yine hepsini yapmıyor inadı cook ve her konuda bu kadar emek verdim ilk cocuğum be kesinlikle cok cok cok yuz verdim şımarttık şuan dort yaşında ve asla soz dinlemiyor Asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum tehdit ediyorum tartaklıyorum resmen kınadığım anneyim artık tv başından kalkmıyor etkinlik yapardık eskiden yapmıyor artık dort aylık bir kardeşi var her fırsatta kafasına indirip sıkıştırıyor sallanmadan uyumuyor ayakkabısını tenezzul edip cıkarmıyor cok cok uzuluyorum artık ruhuna erişemiyorum hayatım bu aralar zaten zor anne babamın yanından ayrılıp başka bir şehre yerleşecem bir yandan bunun bu davranışları bir yandan gidecem derdi allahım aklımı sen koru sen yardım et biraz karışık yazdım affedin cok canım sıkkın cocuğu benim gibi kakasını sıkan var mı ne onerirsiniz