Trt Muzik Odullerinde bize verdiğiniz buyuk destek icin her birinize ayrı ayrı teşekkurlerimizi sunarız.Acıkcası biz sizlere uzuluyoruz onca sms yolladınız ve smslerinizin nereye gittiğini ve yuzde oranlarını bile bilmiyorsunuz.Bu nedenle biz cok uzuluyoruz kazanıp kazanmamaktan ote aklımızda en fazla kalan soru işareti sizlerin smsleri.Bir gun derseniz ki yok artık arkadaş ben sms filan atmayacağım işe yaramıyor,gercekten bu konuda sizleri anlayışla karşılarız.Sizler uzulmeyin yeter.Herşey zaten ortada ,işin aslı şudur sizleri ve sizin sevginizi cok iyi bildikleri icin bizleri işe dahil ediyorlar.Maalesef elimizden de bir şey gelmiyor.Sizi seviyoruz.
Hollanda yolcusu kalmasın.Hollandalı sevenlerimiz guzel bir konsere hazır olsunlar.Dondukten 2 hafta sonra Kolera’nın solo konseri icin Avusturya’dayız unutmayın orada buluşuyoruz.Sagopa Kajmer de 1-2 şarkıyla konuk sanatcı olacak yani şenlik var.İstanbul konseri icin de vakit geldi cattı beyler bayanlar merdivenden kayanlar.
Sizler uzulmeyin,desteğiniz her zaman gozlerimizi dolduruyor.Sizleri seviyoruz caney.
Sagopa Kajmer & Kolera
Benim goruşum; Emre Aydın'ın Kağıt Evler albumu Bendeki Sen'den cok daha iyiydi. Ayrıca kazanamadığı icin TRT'yi suclamanın cocukca olduğunu duşunuyorum..
Sizleri seviyoruz caney.