Gunlerden 21.07.2016
Klasik kontrol gunumuzun sabahı idi.. Doktora gitmeden once wc ye girdim ki pembe sulu kan geldi.. panik yapmadım nasılsa doktora gidiyorum dieve hazirlandimm . Doktora geldiğimde doktor suyumun gelmiş olabileceğini duşunerek ( bir bebeğinin suyu 24 haftadan beri azdı) ( ve ikinci serklaji olmuştum ) bu gece kontrol altında kal yarın bisi olmazsa taburcu ederim dedi.
Gun boyunca nts serum vs derken sabah son kontrol icin dopler onerdi ve bebeklerden birinin kafasının dikisleri zorladığını belirterek odama aldılar. Kendi doktorum geldi ve bebek dikisi parcalicak ve rahim de bebekte Zarar gorebilir alalım 32 haftalık dedi.
Sizi cok ozlemiş olsamda isteğim vaktibizde sağlığımıza gelmenizdi guzel kizlarim. Once korku sardı sonrada heycan sonra daha buyuk korku.. babamız cok mutluydu erkenden size kavuşacağı icin. Hem gozyaslarimi siliyir hem halime guluyordu.
Derken evdekilere haber verdik yola cıktılar. Vakit geldi catti . Beni hazırladılar. Ağlayarak girdim ameliyata. Aklımda siz kalbimde siz bisi olmasin die dua ede ede narkozu aldım.
Gunlerden 22.07.2016 15:44 biriniz 15:45 digefiniz doğdu. 1869-1910 kg 45 cm..
Cok zor bir ameliyat gecirdim 2 saat surdu. Gozlerimi actığımda kizlarim nasıl ?babanızın gorduğumde kızlarımız nasıl sorusu idi? Babaniz cok guzeller merak etme iyiler dedi. Bir iki foto cekmiş ve bana gostermeye calışır ama narkozdan gozlerim ekranı gormuyordu. Bi kac saate acildim.
Dunyalar guzeli 2 kızım olmuş. O gece goremedim sizi ama sabah kalkar kalkmaz yaninizdaydim foto gibi değilsiniz miniciktiniz... Kuvezde solunum cihazına bağlamışlar cok uzuldum ama nefes alıp varıyorsunuz ya yetti bana. Heleki parmagimi sıkıca tuttunuz ya ... Ahh guzel kizlarim.
Yarın beni taburcu edicekler sizi burda bırakıp nasıl gidicem ki ben ((
Buradaki teyzoslar cok dua ederse bakarsanız doktor 1 ay dedi daha evvel kavusuruz. Operim koklarim sizi..
İyiki geldiniz hayatıma.. Rabbim uzun sağlıklı omurler versin..
Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan guzel kizlarim
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan guzel kizlarim