Oncelikle konum bir sure burda kalırsa gercekten cok sevinirim. Gecen hafta tatile gittik. Cuma gunu donduk. 3.5 yaşındaki oğlum pazar sabahı yuksek ateşle uyandı. Ve burun akıntısı başladı. Grip olduğunu duşunduk. Daha sonra el ve ayaklarında kırmızı benekler cıkmaya başladı. Bi Kac kere ılık duşa soktum. Ateş duşurucu verdim ama ateşi duşmedi. Acile goturduk. Soğuk kompresle bi nebze duştu ateşi. Eve gelince tekrar yukseldi. Tekrar duş ateş duşurucu soğuk kompres derken ateşi duştu cok şukur. Ama bahsettiğim kırmızı benekler daha da arttı. Ağzına baktım aft benzeri yaralar cıkmış. Bugun tekrar hastaneye goturduk cocuk doktoruna. El ve ayak hastalığıymış. Antibiyotik ve kaşıntı icin bi Kac krem yazdı. Biraz araştırdım. Antibiyotiğin hic bi işe yaramayacağını okudum viral bi hastalıkmış. Sadece kremleri kullanıyorum. Ağzındaki yaralar icin de karadut şurubu veriyorum. Daha once cocuğu bu hastalığı geciren oldu mu? Tedavi surecinde neler yaptınız? Allah tum cocuklara iyilik versin cok zor (