Kızlar mafoldum artık 2-3 haftadır ya. Lutfen bişey onerin. 18 aylık Kızımın duzeni oyle bi bozuldu ki gunduz ve sabah uykusu gunu gununu tutmuyor ama gece 2den once uyumuyor. 2-3-4. Ben biyerde uyuyup kalıyorum artık, oda yerlerde uyuyor en sonunda. 1 haftadır emmeyi bıraktık buda tuz biber oldu sanırım.
Mesela sabah 7 de felan uyanıyor geri 9da uyuyakalıyor gece uyumadığı icin. Bugun ki gibi.
Yada Uyutmazsam oğlen 12 gibi yatıyor 2 de uyanıyor, akşam tekrar en gec 7:30 uyuyakalıyor kendi kendine. Evde hic ses cıkarmıyoruz ama Tabi yarım saat sonra uyanıyor bu sefer sabah 5e kadar goturuyor o uyku onu.
Dun mesela 3 de oğlen uykusuna yattı 4 de uyandı okadar iyi uyumamasına ragmen gece 3de uyudu .
Bugunde sabah 11 bucukta uyandı . Az once banyo yaptırdım uyumadı ve bu saatten sonrada uyutmayi duşunmuyorum akşam 9 dan once.
Ya ben bu uykuları nasıl duzenleyeceğim kızlar. Uyumadığı icin gunduz de cok mutsuz oda bende. Surekli elimden tutup ayağa kaldırıyor kucağıma gelip oyle durmak istiyor.
Onceden en gec 11de uyurdu... bi cozum onerisi olan varmı. Gecici bi donem gibi bişey mi bu .
18 aylık kızımın bozulan uyku duzeniii... acil
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- 18 aylık kızımın bozulan uyku duzeniii... acil