Kızlar Dikkat Setleri Onerilerinize İhtiyacım Var
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Kızlar Dikkat Setleri Onerilerinize İhtiyacım Var
-
17-09-2022, 03:07:31Kızlar merhaba siteye daha yeni uye oldum cok kişi buradan destek alıyormuş bana da bir arkadaşım tavsiye etti kadınlar klubunu desteğinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Oğlum Asaf 3 bucuk yaşında cocukta aşırı bir hiperaktiflik var kuduruyor durmuyor yerinde. Başka insanlar misafirliğe geldiği zaman cocuklarıyla kavga ediyor sozumu dinlemiyor oyuncaklarını cocuklarla paylaşmıyor asla rezil oluyorum insanlara, oğlum yapma etme derken butun gun peşinde koşturuyorum. Dışarı cıktığımızda surekli elimi tutup cekiştirip bir istekte bulunuyor başkalarına vurma gibi bir huyu var yolda yururken elini uzatıp insanlara vuruyor. Metroda bağıra bağıra konuşup sus oğlum dedikce sinirlenip kendini sıkıyor. En sonunda dayanamayıp bir cocuk psikiyatri ye gittim WİSCAR testi ve PROSTİP testi yaptırdık oğlumda hem dikkat eksikliği ve hiperaktivite buna bağlı olarakta zeka geriliği cıktı bana dikkat setleri kullanmam gerektiği soylendi bana hangi dikkat setlerini onerebilirsiniz uygun fiyatlı?