Merhaba arkadaşlar mama onluğu konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Yeni yeni ek gıdalara başladık. Şimdilik evime yakın bebek urunleri satan kucuk bir yerden standart 2 3 tane aldım arkası plastik onu pamuklu olanlardan. Onların da kolları olmaması dezavantaj burda evime yakın kucuk mağazalarda iyi bulamadım avmler uzak biraz. Nasıl bir şey almam konusunda kararsızım internetten alacağım yorumlara bakıyorum bazı muşamba olanlar bile altına gecirebiliyormuş. Oioi-kraft-babyjem silikon onluklerden kullanıp memnun kalan var mı onlar da kolsuz ama silikonun sıvıyı hic gecirmeyeceği icin eger guzelse bi tane silikon bir iki tane de muşamba uzun kollu bakayım diyorum. Mycey leke tutmaz onlukler nasıl? Veya gorsele eklediklerimden kullanan var mi silikon olanin boynu ayarlanabiliyor mu acaba boynu yeterince kapatılmazsa su icerken bile ağzından akıyo komple baştan ust değiştiriyoruz. Kısacası siz ne kullanıyorsanız neyden memnunsanız onerirseniz cok sevinirim habire ust değiştirmek istemiyorum teşekkurler.