Kızlar 18 aylık kızım var kızıma noldu anlayamıyorum biz artık mafolduk. Dert olduğu icin buraya acıyorum cunku cok ciddi bi dert.
Yaklaşık 1 aydır boyle. Sanırım memeden kesmemde etkili oldu. Surekli aglıyor huzursuz mutsuz. Surekli yatak odasına goturup oralarda kucakta gezdirmem icin ağlıyor. Uyurken bile cığlık atarak uyanıp oraya gitmek istiyor. Boynuma yapışıp bırakmıyor
1 aydır uyumayı unuttum zaten duzen diye bişey yok. Dun akşam 8de uyudu 1 saat sonra cığlıklarla uyandı gece 4de uyudu. Genelde boyle.
Bi lokma bişey yemiyor. Yedirmiyor . Kucağımdan inmiyor. 2 dk oturmaya yemek yemeye kalkıp rahatca duş almaya hasret kaldım hayatımı yonlendirememek aşırı sinirlerimi bozuyor .
Millet hamileyken kilo alır ben 45 kiloya duştum cunku yeme imkanım yok. Enerjim tukendi.. kendimi zor tutuyorum kızlar bu cocukla nasıl başedicem? Kopek dişleri cıkıyodu ona bağlıyodum oda cıktı duzelme yok
Yoruldum bunaldım hicbişey de hevesim kalmadı surekli ağlayan bi cocuk derdini bilmiyorum arada akşam veya hafta sonları kv gile bırakıp eşimle dışarı cıkıyoruz geziyoruz yuruyuş felan rahatlıyorum. Zaten hastaneye gittiğimizde de geziyoruz kafam dağılıyor. Onuda sık sık dışarı cıkarıyoruz. ama sonrası gene aynı şuan midem aclıktan yanıyor başım donuyor kızımı kucağımda gezdiriyorum.
Vitaminsizlikten ağzımda yaralar cıktı.
Ben napmalıyım....
En buyuk derdim kızım.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- En buyuk derdim kızım.