anneler,yeni doğum yapmış anneler,sutu az gelen anneler. Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum,eğer sutunuz az geliyorsa,yetmediğini duşunuyorsanız,bugun cocuk doktorumuz bana bir ilac yazdı tamamen zararsız sutu artıran bir ilac. Normalde prospekturunde emziren anneler icmemeli yazıyor fakat bunu dikkate almayabilirsiniz,cunku cocukların reflu tedavisine bile kullanılıyormuş. Profesor doktor tavsiye etti,burada bircok anne ben sutum cok dediğimde nasıl oluyor diye cok sorduğundan paylaşmak istedim sizlerle. Benim kızım 1 haftadır hastaydı,bu donemde cok az emdi ve hic yemek yemedi nerdeyse. Bu sebepten dolayı fazla stres yaptım ve sutum yetmemeye başlamış nerdeyse 400 gram vermiş bu donemde.
Bana da bugun yazdı,ilacın ismi xxxx. Resmini de yukleyeceğim kutusunu gorun diye. Mune beni banlayabilir ama size de faydası olsun isterim gunde 3 defa kullanılabilir. Sut arttırmada gercekten faydası var iki katına cıkarıyor ben bugun ilk ilactan sutumun arttığını fark ettim. Sabah başladım,akşam sutum gercekten 2 katına cıktı dilerim sizin de işinize yarar.
Emziren annelerin dikkatine :)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Emziren annelerin dikkatine :)