Merhabalar hanimlar bu ara cok kafama takilan bir durum var lutfen yaşayan varsa bir akıl verin.
Oğlum 40 aylık. Bu sene yarım gun krese verdim. Başlarda cok severek gidiyordu fakat daha sonra bir iki arkadaşının kendisine vurduğunu gitmek istemediğini soylemeye başladı. Oğretmeniyle konuştum .2 arkadaşıyla anlasamiyormus onların oyunlarını bozuyormus gidip onlara surekli takılıyormus ellerinden oyuncak almaya calisiuormis vs.Oğretmeni diğer cocuklarla konusacagini soyledi. 2-3 haftadır sorun yoktu pek.artik bana vurmuyorlar diyordu. Ama 2 gun once yine okulu sevmiyorum beni itiyorlar demeye başladı. Bugun de o ismini verdiği arkadaşlarından birini gorduğunde arkama gecti. Bana tam anlatmiyor. Sorunca kızıyor sıkılıyor konuşmak istemiyor. Oğretmeni oyle bir kapışma olunca hemen mudahale ediyoruz dedi ki muhakkak mudahale ediliyordur. Ama ne yapsam şaştım kaldım. Nasil bir yol izlemeliyim. Bir pedagog a gitsek mi benim oğlum da az değil biliyorum hep kendi dediği olsun ister. Şaşırdım kaldım cok uzuluyorum artık