gunaydin sevgili kk.
Şuan en buyuk hatta tek derdim bu umarim doğru yerdir cunku tecrubeli annelerden fikir almak destek gormek istiyorum.

allah bağışlasin benim ve tum annelerin yavrularını 63 gunluk bir bebeğim var. Doğduğu 2 haftadan şu zamana kadar hep ağladi.
Uykusu geliyo ağlıyo uyanıyo yattığı icin ağlıyo direk kalkmak kucaklanmak istiyor. Yani kısacası herşeyde morarana kadar ağlıyor. Uyanıkken asla kendi kendine kalamıyor.

Cok yoruldum artık gece gunduz uyumuyor en uzun uykusu gece oluyor oda 2 saat gunduzleri sallamayı kestiğimiz anda uyanıyor. Şuan bide sunnet oldu onunda mızmızlığı eklendi ne yapacağımı şasirdım. Tuvalete bile gidemez oldum.

Ben bu cocuğa ne yapmalıyım. Nasıl ozellikle gece uykusu eğitimi verebilirim. Mesela 12 1 olmadan asla uykuya dalmıyor. ama 9 dan uyuyana kadar bas bas bağırarak ağlıyor ve sakinleştirmek cok zor oluyor.

allah rızası icin ben ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?

( Bebeğim surekli aglıyor mesajlara gec donebilirim ama herkesin yorumunu mutlaka uygulayacağım. Simdiden teşekkurler hayırlı gunler)

NOT: Gaz sancısı cekmiyoruz cok şukur koliklikten değil yani bunuda soylemek istiyorum tamamen huyu ve bu huyu değiştirmem gerek.