kızlar gece gece canım cok sıkkın.. Malum Ankara ’ya ilk kar duştu bugun herkes buyuk Sevinc ’le karşıladı , kızım karın yağdığını gorunce cok ısrar etti dayanamadım indirdim aşağı tum site coluk cocuk aşağıdaydı bi yarım saat kırkbeş dakika kadar oynadı cocuklar eve cıkardım hemen elektrikli ısıtıcıyı acıp cocukları sıkıca giydirip başına oturttum ısındılar yemek vs derken yatırdım cocukları ve şuan kızım oksurukten uyuyamıyor
Kızlar ya bu cocuklar ilk soğuğu gorunce neden hastalanıyor anlayamıyorum ya ikiside bir bucuk aydır hastaydı antibiyotiklerle zor toparladım daha iki hafta olmadı antibiyotik kullanalı kızım yine oksurmeye başladı
Beslenmelerine cok dikkat ediyorum hergun yumurtayle peynirle kahvaltılarını yaparlar yoğurt sut mutlaka tuketiyorlar oğluma neredeyse tum sebzeleri corba halinde veriyorum (oyle seviyor ) kızım et tavuk surekli tuketiyor yani elhamdulillah elimizden geldiğince beslenmeleri konusunda dikkatli buyutmeye calışıyorum cocukları, ( bu kadar ayrıntı vermemin sebebi dikkatimin farkına varmanız) dışarı cıksak sıkıca atkı eldiven bere cıkartırım ufaklık terlese mutlaka sırtını bezini koyar yada uzerini değiştiririm hava az soğuksa yeleklerini giydiririm o kadar dikkat etmeme rağmen bu cocuklar cokkk cabuk hastalanıyor ya bu bağışıklık sistemi nasıl guclenir ne yedirip ne icireyim ilacı damlası var mıdır bunun neden bu kadar cabuk hastalanır bi cocuk bi yazın gozunuzu seveyim. İcerden oksuruk sesi geldikce kafamı duvarlara vurasım geliyor o kadar o kadar bıktım artık kışın gelmesinden korkuyorum inanın
Ps: bu arada kızım 4 oğlum 1,5 yaşında
Cocuklarımın zayıf bağışıklık sistemleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Cocuklarımın zayıf bağışıklık sistemleri