Konum umarım bdv icin uygun bir konudur cunku benim icin artık dert olmaya başladı. Bebeğim bir ay beş gunluk , hepatit b aşısını olması gerekiyor ,1.ayın sonunda yapılan . Ama son birkac gundur aile sağlığı merkezine gitmemize rağmen herhangi bir doktor veya ilgilenecek hemşire bulamadığımız icin beş gundur aşısı gecikmiş durumda . Az once yine gittik fakat yine kimseyi bulamadık . Ya sigara iciyorlar diyorlar ya da doktor şu an yok diyorlar elimiz boş şekilde eve donuyoruz . Bu aşıyı vurdurmak icin daha ne kadar surem var gec vurması durumunda herhangi bir sakıncası var mı veya ben bu sorumsuzluğu nereye şikayet edebilirim. İhmal yuzunden bebeğime bir şry olmasını istemiyorum artık sabrım tukendi, yetmez gibi bir de doktoru sorunca ters bir şekilde muhattap oluyorlar sanki onları darlamısız gibi ama oysaki bir gun onceden arayıp saat alıp o saatte gidiyoruz. Gayet sakin bir şekilde soruyoruz kimseyi bulamayınca hadi yine eve . Bu arada aile hekimimiz olan doktor buraya surgun gonderilmiş, sebebi ise daha once bir hastanın olumun sebep olması, tandıığımız birisi, gelişniş bi ilced yaşıyoruz. Sinirlerim cok gerildi. Soz konusu bir bebek sonucta ..