Lohusa depresyonu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Lohusa depresyonu
-
17-09-2022, 02:56:11Arkadaşlar cok kotu durumdayım psikolojim bitik bedenim yorgun kafam yorgun.. 5 yaşında aşırı hiperaktif bi oglum var ve birbirimize anormal derecede bagimliyiz. Cok zor buyuttum. Kolik dogdu sonrasinda da cok zor bi bebekti ve hiperaktif teshisi kondu.ama bi sekilde cok egleniyoduk.bu yaşina kadar getirdim ve supriiiiiz bi bebegim daha oldu.doguma kadar her seyin normal oldugunu saniyodum.dogumdan sora bana biseyler oldu.buyuk ogluma bakip bakip agliyorum.ilgilenemiyorum onunla eskisi gibi vakit geciremiyorum.bebek 2 aylik oldu 2 aydir agliyorum.yalniz kalamiyorum kalbim sıkışıyo ve aglama krizine giriyorum.bebegi bi turlu kabullenemedim.bakamıyorum o kadar yorulmusumki hem bedenim hem beynim... napicagimi bilemiyorum.buyuk oglumu annem aliyo bazen dinleneyim diye bu defa onun yokluguna katlanamiyorum cok kotu durumdayim. Nasil buyutucem. Ben 4 yıl uyku nedir bilmedim ilk oglumda.tam yeni yeni rahat ederken supriz gebelikle sil bastan her sey. Nasil kabullenicem nasil 2 cocuga yeticem.ne zaman istedigim saatte yatip istedigim saatte kalkicam ben (((((